Professionelle hosting løsninger

Vi leverer top professionelle hostingløsninger til ethvert behov, vores datacentre er topsikerede og gearet til fremtiden, de lever op til alle sikkerhedskrav og er fuldt GDPR klar.

Webhotel

Vi har højkvalitets hjemmeside hosting, både Windows og Linux til ethvert behov. Vi har skræddersyet hosting til Wordpress, Joomla olign.

Cloud Drive

Cloud baseret fildeling med intelligent filsynkroniseringsmekanise som automatisk sørger for at opdatere dokumenter for alle brugere tilsluttet, når der laves ændringer.

Hosted Exchange

Hosted Exchange er alternativet til dig som vil være sikker på at din mail ligger i et dansk hostingcenter og ikke vil gå på kompromis med høj sikkerhed og kvalitet.

Hosted desktop

Vores hosted desktop setup tilbyder enten fjernskrivebord via Microsoft RDP eller Citrix, løsningen kan også tilbyde published applications.

Remote Backup

Vi har remote backup løsninger der matcher dit behov, det er lige fra Ahsay baseret standard remote backup til Tivoli Storage Manager fra IBM.

Virtuel Server

Vores virtuelle servere er en dedikeret server som kan bruges til krævende webhotel, eller andre services, leveres med enten Windows eller Linux.

Webhosting til dit behov

Vi leverer webhoteller til et hvert behov, finder du ikke det du søger så kontakt os endelig og lad finde det du skal bruge.

Du er garanteret

Virus beskyttelse
Gratis support
Fri trafik
Stabil drift

Vores webhoteller er state of the art, vi garanterer høj oppetid og 24/7/365 overvågning af webservere. Vi skiller os ud ved ikke at fylde vores servere op til bristepunktet, vores fokus er at sikre høj oppetid, sikkerhed mod hacking, effektive backuprutiner, hurtige svartider osv. der har indvirkning på den oplevelse som besøgende erfarer.

Giv din hjemmeside de absolut bedste vilkår, med høj stabilitet og super hurtige svartider.

Cloud Server

VMware baseret cloud server miljø som giver din virksomhed mulighed for at have flere VMware maskiner op ét samlet netværk med f.eks. site-to-site VPN.

Hosted spamfilter

Hosted Spamfilter er et heuristisk baseret spamfilter, som ved hjælp af et Bayesian filter løbende vurderer sandsynligheden for, at en indgående email kan karakteriseres som spam, malware, spear phishing eller lignende.

Virtual datacenter

Virtual Datacenter giver dig, som titlen afslører det, adgang til en selvvalgt pulje af 100% selvadministrerede serverressourcer, du bygger selv dine servere til dit behov.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect er en Disaster Recovery-løsning, der henvender sig til virksomheder, der i forvejen anvender Veeam som backupløsning til on-premise eller hostede, virtuelle VMware- og Hyper-V-miljøer.

Office 365

Office 365 tager det bedste fra Office og kombinerer det med fordelene fra skyen. Mail, kalender, kontaktpersoner, dekstop programmer og meget mere.

Mail hotel

Et Mailhotel er det billige alternativ til de virksomheder, der ikke har brug for de fordele og muligheder som Hosted Exchange giver. Fra et simpelt kontrolpanel kan it-administrator oprette medarbejdere og opsætte deres adgangskoder.

ISO 27001 Certificeret
hostingcenter

Vi har valgt vores datacenter med omtanke for vores kunders behov og for at vi kan dokumentere at sikkerheden altid er 100% iorden, datacenteret er ISO 27001 certificeret, har ISAE 3402 Type 2 (Revisorerklæring) og BHIF Hostingcertifikat, samt vi kan leve op til persondataforordningen.

ISO 27001

Vores hostingcenter er ISO 27001 certificeret for at give dig som kunde ekstra tryghed.

BFIH Hostingcertifikat

Hostingcenteret er certificeret af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark også kaldet BFIH.

ISAE 3401 Type 2

Vores hostingcenter er ISAE 3402 Type 2 godkendt også kaldet revisorerklæring i daglig tale.

GDPR compliant

Vi lever 100% op til EU's persondataforordning og vi leverer databehandleraftale og beskrivelse af sikkerhedsmiljø med vores produkter.

video-bg.png

Microsoft 365 Business

Microsoft Windows 10 Business

Microsoft absolut bedste operativ system til dato, du får et altid opdateret operativsystem som hele tiden udvikles og forbedres.

Microsoft Intune

Med Microsoft Intune får du funktioner til styring af mobilenheder, mobilapplikationer og pc'er i en cloud-løsning.

Office 365 Business Premium

Styrk samarbejdet med professionel mail, kalender og kontaktpersoner, inklusiv de velkendte Office programmer til PC/Mac, tablet og telefon.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og din besked, vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan altid ringe til os på +45 69 10 66 99

Her finder du os

IT Eksperten er en Nordsjællandsk IT virksomhed med base i Helsinge, vi dækker geografisk hele Danmark.

  • Østergade 25, 1., 3200 Helsinge
  • +45 69 10 66 99
  • info@iteksperten.com
© 2020 IT Eksperten ApS. All Rights Reserved.