Professionel IT Drift

Vi har bred erfaring med drift og vedligeholdelse af servere og netværk. Vores erfaring gør at vi ved hvad der skal til for at opnå stabil IT drift for at sikre den oppetid din virksomhed kræver.

Du kan lade os varetage driften af hele eller dele af IT infrastrukturen, eksempelvis servere, PC'ere, netværk, backup og overvågning.

Hvem håndterer sikkerheden på din hjemmeside?

Vi har mange års erfaring med at varetage sikkerheden på Joomla og Wordpress hjemmesider, få beskyttelsen nu til fast månedspris.

Stabilt erhvervsinternet

Vi er leveringsdygtige i bredbåndsforbindelser af høj kvalitet, både traditionelle xDSL og højhastighedsfiber. Vores produkter er konkurrencedygtige på stabilitet, funktionalitet og pris.

Du får med vores bredbåndsløsninger 24/7/365 service og overvågning, 1 fast IPv4 adresse, mulighed for at tilkøbe ekstra IP adresser.

Vi kan tilbyde managed firewall, som betyder at du lejer en firewall af os og vi tager os af driften, opdatering og portåbninger.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og din besked, vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan altid ringe til os på +45 69 10 66 99

Her finder du os

IT Eksperten er en Nordsjællandsk IT virksomhed med base i Helsinge, vi dækker geografisk hele Danmark.

  • Østergade 25, 1., 3200 Helsinge
  • +45 69 10 66 99
  • info@iteksperten.com
© 2020 IT Eksperten ApS. All Rights Reserved.