Har du styr på hvilken løsning

der passer til dig?

Webhoteller

Vores hjemmeside hosting er i højeste kvalitet, både Windows og Linux så vi dækker de fleste behov. Vi har skræddersyet hosting til WordPress, Joomla mv.

Microsoft 365

Microsoft 365 tager det bedste fra Office og kombinerer det med fordelene fra skyen. Mail, kalender, kontaktpersoner, dekstop programmer og meget mere.

Backup

Vi har remote backup løsninger der matcher dit behov, og gør det er det sikkert og nemt at sikkerhedskopiere PC, server og Microsoft 365.

Fildeling

Med fildeling i skyen kan du holde arkiver og mapper opdateret på alle dine enheder samt dele og opdatere dokumenter med alle godkendte brugere.

Hosted desktop

Vi tilbyder fjernskrivebord, som giver dig adgang til dine programmer og filer – på tværs af alle enheder og fra en hvilken som helst geografisk placering.

Virtuel Server

Vores virtuelle servere er en dedikerede servere, som kan bruges til krævende webhoteller eller andre services, leveres med enten Windows eller Linux.

24/7 service

Vores hosting skiller sig ud

Vores servere er ikke fyldt op til bristepunktet, fordi vores fokus er at sikre høj oppetid, sikkerhed mod hacking, effektive backup rutiner og hurtige svartider.

Vores webhoteller er “state of the art”, vi garanterer derfor høj oppetid samt 24/7/365 overvågning.

Datacenter med omtanke

Vi har valgt vores datacenter med omtanke for vores kunders behov og for at vi kan dokumentere at sikkerheden altid er 100% i orden. Vi går op i grøn omstilling og har derfor valgt på at samarbejde med datacentre der har fokus på grøn strøm.

Selvfølgelig er de ISO 27001 certificeret, har ISAE 3402 Type 2 (Revisorerklæring) og BHIF Hostingcertifikat, så vi kan leve op til persondataforordningen.

Cloud Server

VMware baseret cloud server miljø som giver din virksomhed mulighed for at have flere VMware maskiner op ét samlet netværk med f.eks. site-to-site VPN.

Virtual datacenter

Virtual Datacenter giver dig, som titlen afslører det, adgang til en selvvalgt pulje af 100% selvadministrerede serverressourcer, vi bygger selv dine servere til dit behov.

Exchange mail

Hosted Exchange er til dig som vil være sikker på at din mail ligger i et dansk hostingcenter og ikke vil gå på kompromis med høj sikkerhed, kvalitet og hastighed.

Hosted spamfilter

Hosted Spamfilter er et heuristisk baseret spamfilter, som ved hjælp af et Bayesian filter løbende vurderer sandsynligheden for, at en indgående email kan karakteriseres som spam, malware, spear phishing eller lignende.

Veeam

Veeam Cloud Connect er en Disaster Recovery-løsning, der henvender sig til virksomheder, der i forvejen anvender Veeam som backupløsning til on-premise eller hostede, virtuelle VMware- og Hyper-V-miljøer.

Mail hotel

Et Mailhotel er det billige alternativ til de virksomheder, der ikke har brug for de fordele og muligheder som Hosted Exchange giver. Fra et simpelt kontrolpanel kan it-administrator oprette medarbejdere og opsætte deres adgangskoder.