Fleksible løsninger

uden binding

Smartere telefoni

Med vores fleksible telefonløsninger kan du spare tid og dermed omkostninger i det lange løb. Få en intelligent brugervenlig løsning, der kan håndtere virksomhedens telefoni fra omstillingsbord til brugerhåndtering, lige gyldig hvor du er.

Vi yder selvfølgelig fri support og har ingen bindinger.

Stabilt erhvervs internet

Der er flere ting der spiller ind når du skal vælge internet forbindelsen til din virksomhed. En ting er hastighed, men stabilt internet er mindst lige så vigtigt. Vi rådgiver og tilbyder løsninger der sikre din virksomhed den bedste løsning til jeres behov.

IP Telefoni

Vi leverer IP telefoner både nye og brugte, Vi leverer bla. det populære Flexfone system som understøtter alle telefoner og smartphones der understøtter Session Initiation Protocol (SIP).

Fordelen ved Flexfone er også at det nemt kan integreres med Microsoft Teams.

Mobil løsninger

Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Med Myfone App’en kan se, hvem der er ledig, omstille opkald, tilmelde/framelde og meget mere!

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en integreret kommunikationsenhed, som du kan bruge på lige fod med din mobil, bordtelefon og Myfone. Myfone er integreret som App i Teams.

Med Teams-klienten kan du ringe til både interne og eksterne kontakter. Du kan også chatte med dem, og hvis du ønsker, kan du vælge at holde et online møde med skærm- og fildeling.

Ring og hør om vores løsninger 
– helt uforpligtende