HOLDET ER SAT

Vi leverer top professionelle hostingløsninger til ethvert behov, vores datacentre er topsikerede og gearet til fremtiden, de lever op til alle sikkerhedskrav og er fuldt GDPR klar.

Vi tager grøn omstilling alvorligt og stiller derfor store krav til vores leverandører.

Webhoteller

Vores hjemmeside hosting er i højeste kvalitet, både Windows og Linux så vi dækker de fleste behov. Vi har skræddersyet hosting til WordPress, Joomla mv.

Mail

Hosted Exchange er til dig som vil være sikker på at din mail ligger i et dansk hostingcenter og ikke vil gå på kompromis med høj sikkerhed, kvalitet og hastighed.

Backup

Vi har remote backup løsninger der matcher dit behov, og gør det er det sikkert og nemt at sikkerhedskopiere PC, mobil og tablets.

Cloud

Med Cloud Drive kan du holde arkiver og mapper opdateret på alle dine enheder samt dele og opdatere dokumenter med alle godkendte brugere.

Hosted desktop

Vi tilbyder fjernskrivebord, som giver dig adgang til dine programmer og filer – på tværs af alle enheder og fra en hvilken som helst geografisk placering.

Virtuel Server

Vores virtuelle servere er en dedikerede servere, som kan bruges til krævende webhoteller eller andre services, leveres med enten Windows eller Linux.

HOSTING DER
SKILLER SIG UD

Vores servere er ikke fyldt op til bristepunktet, fordi vores fokus er at sikre høj oppetid, sikkerhed mod hacking, effektive backup rutiner og hurtige svartider.

Vores webhoteller er “state of the art”, vi garanterer derfor høj oppetid samt 24/7/365 overvågning.

DATACENTER
MED OMTANKE

Vi har valgt vores datacenter med omtanke for vores kunders behov og for at vi kan dokumentere at sikkerheden altid er 100% i orden. Vi går op i grøn omstilling og har derfor valgt på at samarbejde med datacentre der har fokus på grøn strøm.

Selvfølgelig er de ISO 27001 certificeret, har ISAE 3402 Type 2 (Revisorerklæring) og BHIF Hostingcertifikat, så vi kan leve op til persondataforordningen.