Sponsorater

Nordsjælland Håndbold

Vi er sponsor i Nordsjælland Håndbold, ikke bare fordi vi elsker håndbold af hele hjertet men også fordi det har så stor betydning for hele Nordsjælland at vi har Sjællands eneste Liga Herrehold hjemmehørende her.

Det betyder enormt meget for de børn og unge som træner håndbold og har deres daglige gang i de 3 moderklubber Helsingør, Hillerød og Helsinge at de har et Liga hold at se op til og spejle sig i.

Det gør at der er tilgang til klubberne i disse tider hvor der ellers er tilbagegang i landets sportsklubber. Den fest og stemning der er i hallerne når Nordsjælland Håndbold spiller skaber sammenhold og gejst i Nordsjælland samt øget opmærksomhed.

Tror ikke det er mange der kan undgå at få en klump i halsen når Team Helsinge kan stille med hele 75 børn til indløb.

Vi vil videre sammen med Nordsjælland Håndbold, hos IT Eksperten for det giver mening som lokal Nordsjælland virksomhed at støtte et formål der gavner så mange.

Nordsjælland Håndbold Logo
Rungsted Seier Capital Logo

Rungsted Seier Capital

Vi støtter Rungsted Seier Capital ishockey fordi vi ønsker at støtte op om dette Nordsjællanske projekt om at have et ishockey hold i den bedste danske række.

Image

Team Helsinge Håndbold

Vi er Guld sponsor for Team Helsinge Håndbold fordi vi ved at hvis børnene har ordentlige forhold og muligheder for at styrke deres håndboldspil, så har vi lagt et godt fundament for fremtidens håndboldstjerner.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og din besked, vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan altid ringe til os på +45 69 10 66 99

Skriv til os

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og din besked, vi vil derefter vende tilbage til dig hurtigst muligt, du kan altid ringe til os på +45 69 10 66 99

Her finder du os

IT Eksperten er en Nordsjællandsk IT virksomhed med base i Helsinge, vi dækker geografisk hele Danmark.

  • Østergade 25, 1., 3200 Helsinge
  • +45 69 10 66 99
  • info@iteksperten.com
© 2020 IT Eksperten ApS. All Rights Reserved.